Tezos (XTZ) Koers Euro €0.970 EUR - XTZ prijs verwachting

XTZ koers euro, Live XTZ EUR prijs, XTZ Marketcap, XTZ kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Tezos (XTZ) waard is in Euro. Vind de Tezos-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Tezos euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Tezos kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • tezos
  Tezos (XTZ)
 • Live prijs
  €0.970
 • 24 uur%
  1.30%
 • Marktkapitalisatie
  €881.79 M
 • Volume
  €12.81 M
 • Beschikbaar aanbod
  909.83 M XTZ
 • Rang
  46

Tezos (XTZ) kopen

De prijs die je van XTZ kan vinden op deze pagina is ook waar je Tezos mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈 Binance -> grootste internationale exchange, meeste cryptomunten
 • 🥉 Litebit -> Nederlands met veel keuze uit munten

Tezos euro koers

Tezos (XTZ)-EUR: Livekoers van Tezos in Euro’s.

Tezos koers euro is €0.970 met een totale markt kapitalisatie van €881.79 M. De koers is 1.30% omhoog veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Tezos in Euro (en andere munten). Ook kan je de Tezos grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Tezos te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Tezos koers.

Live dollar Tezos koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Tezos (XTZ) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Tezos (XTZ) dollar koers.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen Tezos

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Tezos met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Tezos koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Tezos moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Tezos echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Tezos gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Tezos en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.