Stellar (XLM) Koers Euro €0.2509 EUR - XLM prijs verwachting

XLM koers euro, Live XLM EUR prijs, XLM Marketcap, XLM kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Stellar (XLM) waard is in Euro. Vind de Stellar-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Stellar euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Stellar kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • stellar
  Stellar (XLM)
 • Live prijs
  €0.2509
 • 24 uur%
  1.10%
 • Marktkapitalisatie
  €6.19 B
 • Volume
  €749.31 M
 • Beschikbaar aanbod
  24.65 B XLM
 • Rang
  25

Stellar (XLM) kopen

De prijs die je van XLM kan vinden op deze pagina is ook waar je Stellar mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈 Binance -> grootste internationale exchange, meeste cryptomunten
 • 🥉 Litebit -> Nederlands met veel keuze uit munten

Stellar euro koers

Stellar (XLM)-EUR: Livekoers van Stellar in Euro’s.

Stellar koers euro is €0.2509 met een totale markt kapitalisatie van €6.19 B. De koers is 1.10% omhoog veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Stellar in Euro (en andere munten). Ook kan je de Stellar grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Stellar te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Stellar koers.

Live dollar Stellar koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Stellar (XLM) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Stellar (XLM) dollar koers.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen Stellar

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Stellar met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Stellar koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Stellar moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Stellar echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Stellar gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Stellar en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.