VeChain (VET) Koers Euro €0.0234 EUR - VET prijs verwachting

VET koers euro, Live VET EUR prijs, VET Marketcap, VET kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Vechain (VET) waard is in Euro. Vind de Vechain-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Vechain euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Vechain kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • vechain
  VeChain (VET)
 • Live prijs
  €0.0234
 • 24 uur%
  2.46%
 • Marktkapitalisatie
  €1.70 B
 • Volume
  €46.82 M
 • Beschikbaar aanbod
  72.71 B VET
 • Rang
  42

Vechain (VET) kopen

De prijs die je van VET kan vinden op deze pagina is ook waar je Vechain mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈 Coinmerce -> Grote Nederlandse exchange, veel keuze
 • 🥉 Litebit -> Nederlands met veel keuze uit munten

Vechain euro koers

Vechain (VET)-EUR: Livekoers van Vechain in Euro’s.

VeChain koers euro is €0.0234 met een totale markt kapitalisatie van €1.70 B. De koers is 2.46% omhoog veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Vechain in Euro (en andere munten). Ook kan je de Vechain grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Vechain te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Vechain koers.

Live dollar Vechain koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Vechain (VET) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Vechain (VET) dollar koers.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen Vechain

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Vechain met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Vechain koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Vechain moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Vechain echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Vechain gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Vechain en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.