Shiba Inu (SHIB) Koers Euro €0.00000757 EUR - SHIB prijs verwachting

SHIB koers euro, Live SHIB EUR prijs, SHIB Marketcap, SHIB kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Shiba Inu (SHIB) waard is in Euro. Vind de Shiba Inu-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Shiba Inu euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Shiba Inu kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • shiba-inu
  Shiba Inu (SHIB)
 • Live prijs
  €0.00000757
 • 24 uur%
  2.00%
 • Marktkapitalisatie
  €4.21 B
 • Volume
  €98.88 M
 • Beschikbaar aanbod
  589,328.93 B SHIB
 • Rang
  18

Shiba Inu (SHIB) kopen

De prijs die je van SHIB kan vinden op deze pagina is ook waar je Shiba Inu mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈 Coinmerce -> Grote Nederlandse exchange, veel keuze
 • 🥉 Litebit -> Nederlands met veel keuze uit munten

Shiba Inu euro koers

Shiba Inu (SHIB)-EUR: Livekoers van Shiba Inu in Euro’s.

Shiba Inu koers euro is €0.00000757 met een totale markt kapitalisatie van €4.21 B. De koers is 2.00% omhoog veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Shiba Inu in Euro (en andere munten). Ook kan je de Shiba Inu grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Shiba Inu te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Shiba Inu koers.

Live dollar Shiba Inu koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Shiba Inu (SHIB) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Shiba Inu (SHIB) dollar koers.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen Shiba Inu

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Shiba Inu met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Shiba Inu koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Shiba Inu moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Shiba Inu echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Shiba Inu gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Shiba Inu en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.