Dogecoin (DOGE) Koers Euro €0.0982 EUR - DOGE prijs verwachting

DOGE koers euro, Live DOGE EUR prijs, DOGE Marketcap, DOGE kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Dogecoin (DOGE) waard is in Euro. Vind de Dogecoin-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Dogecoin euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Dogecoin kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • dogecoin
  Dogecoin (DOGE)
 • Live prijs
  €0.0982
 • 24 uur%
  10.53%
 • Marktkapitalisatie
  €13.48 B
 • Volume
  €2.16 B
 • Beschikbaar aanbod
  137.07 B DOGE
 • Rang
  8

Dogecoin (DOGE) kopen

De prijs die je van DOGE kan vinden op deze pagina is ook waar je Dogecoin mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈 Binance -> grootste internationale exchange, meeste cryptomunten
 • 🥉 Litebit -> Nederlands met veel keuze uit munten

Dogecoin euro koers

Dogecoin (DOGE)-EUR: Livekoers van Dogecoin in Euro’s.

Dogecoin koers euro is €0.0982 met een totale markt kapitalisatie van €13.48 B. De koers is 10.53% omhoog veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Dogecoin in Euro (en andere munten). Ook kan je de Dogecoin grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Dogecoin te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Dogecoin koers.

Live dollar Dogecoin koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Dogecoin (DOGE) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Dogecoin (DOGE) dollar koers.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen Dogecoin

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Dogecoin met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Dogecoin koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Dogecoin moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Dogecoin echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Dogecoin gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Dogecoin en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.