COTI (COTI) Koers Euro €0.0640 EUR - COTI prijs verwachting

COTI koers euro, Live COTI EUR prijs, COTI Marketcap, COTI kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Coti (COTI) waard is in Euro. Vind de Coti-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Coti euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Coti kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • coti
  COTI (COTI)
 • Live prijs
  €0.0640
 • 24 uur%
  -1.36%
 • Marktkapitalisatie
  €77.13 M
 • Volume
  €5.93 M
 • Beschikbaar aanbod
  1.20 B COTI
 • Rang
  306

Coti (COTI) kopen

De prijs die je van COTI kan vinden op deze pagina is ook waar je Coti mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈 Binance -> grootste internationale exchange, meeste cryptomunten
 • 🥉 Litebit -> Nederlands met veel keuze uit munten

Coti euro koers

Coti (COTI)-EUR: Livekoers van Coti in Euro’s.

COTI koers euro is €0.0640 met een totale markt kapitalisatie van €77.13 M. De koers is -1.36% omlaag veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Coti in Euro (en andere munten). Ook kan je de Coti grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Coti te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Coti koers.

Live dollar Coti koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Coti (COTI) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Coti (COTI) dollar koers.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen Coti

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Coti met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Coti koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Coti moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Coti echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Coti gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Coti en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.