Bitcoin (BTC) Koers Euro €61,878.45 EUR - BTC prijs verwachting

BTC koers euro, Live BTC EUR prijs, BTC Marketcap, BTC kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Bitcoin (BTC) waard is in Euro. Vind de Bitcoin-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Bitcoin euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Bitcoin kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • bitcoin
  Bitcoin (BTC)
 • Live prijs
  €61,878.45
 • 24 uur%
  -0.68%
 • Marktkapitalisatie
  €1,218.01 B
 • Volume
  €25.51 B
 • ATH
  €68,775.80
 • ATH(% Change)
  -10.16%
 • ATH Date
  2024-03-14
 • Beschikbaar aanbod
  19.71 M BTC
 • Rang
  1

Bitcoin (BTC) kopen

De prijs die je van BTC kan vinden op deze pagina is ook waar je Bitcoin mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈Finst -> Goedkoopste, Nederlands & crypto bundels
 • 🥉Coinmerce -> Grote Nederlandse exchange, veel keuze

Bitcoin euro koers

Bitcoin (BTC)-EUR: Livekoers van Bitcoin in Euro’s.

Bitcoin koers euro is €61,878.45 met een totale markt kapitalisatie van €1,218.01 B. De koers is -0.68% omlaag veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Bitcoin in Euro (en andere munten). Ook kan je de Bitcoin grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Bitcoin te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Bitcoin koers.

Bitcoin koers live volgen

Het volgen van de live Bitcoin koers is cruciaal voor zowel ervaren handelaren als beginners. Als je actief handelt, kan het monitoren van de koers je helpen om gunstige momenten te identificeren om te kopen of verkopen, waardoor je winstkansen toenemen. Voor langetermijnbeleggers zal het begrijpen van de koersontwikkeling je in staat stellen om weloverwogen beslissingen te nemen over wanneer je je Bitcoin wilt verkopen of vasthouden.

Daarnaast geeft het bewust zijn van de live Bitcoin koers je een gevoel van controle en vertrouwen, wetende dat je op de hoogte bent van de actuele markttrends. Dit helpt je om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en minder snel beïnvloed te worden door paniekverkopen of FOMO (Fear Of Missing Out) -aankopen.

Aan de andere kant kan het totaal niet volgen van de bitcoin koers ook helpen. Zo kan je makkelijker de HODL volhouden, want je weet hoeveel Bitcoin je hebt. Wat de live koers is daarvan maakt jou op dat moment niet echt uit.

Live dollar Bitcoin koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Bitcoin (BTC) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Bitcoin (BTC) dollar koers.

Historische prijzen Bitcoin

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Bitcoin met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Bitcoin omrekenen naar Euro met calculator

Met onderstaande rekentool kan je makkelijk je aantal Bitcoin (BTC) omrekenen naar euro’s.

Bitcoin koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Bitcoin moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Bitcoin echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Bitcoin gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Bitcoin en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.