BNB (BNB) Koers Euro €206.86 EUR - BNB prijs verwachting

BNB koers euro, Live BNB EUR prijs, BNB Marketcap, BNB kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Binancecoin (BNB) waard is in Euro. Vind de Binancecoin-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Binancecoin euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Binancecoin kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • binancecoin
  BNB (BNB)
 • Live prijs
  €206.86
 • 24 uur%
  1.73%
 • Marktkapitalisatie
  €31.83 B
 • Volume
  €417.99 M
 • Beschikbaar aanbod
  153.86 M BNB
 • Rang
  4

Binancecoin (BNB) kopen

De prijs die je van BNB kan vinden op deze pagina is ook waar je Binancecoin mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈 Coinmerce -> Grote Nederlandse exchange, veel keuze
 • 🥉 Litebit -> Nederlands met veel keuze uit munten

Binancecoin euro koers

Binancecoin (BNB)-EUR: Livekoers van Binancecoin in Euro’s.

BNB koers euro is €206.86 met een totale markt kapitalisatie van €31.83 B. De koers is 1.73% omhoog veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Binancecoin in Euro (en andere munten). Ook kan je de Binancecoin grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Binancecoin te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Binancecoin koers.

Live dollar Binancecoin koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Binancecoin (BNB) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Binancecoin (BNB) dollar koers.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen Binancecoin

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Binancecoin met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Binancecoin koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Binancecoin moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Binancecoin echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Binancecoin gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Binancecoin en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.