Bitcoin Cash (BCH) Koers Euro €396.01 EUR - BCH prijs verwachting

BCH koers euro, Live BCH EUR prijs, BCH Marketcap, BCH kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Bitcoin Cash (BCH) waard is in Euro. Vind de Bitcoin Cash-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Bitcoin Cash euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Bitcoin Cash kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • bitcoin-cash
  Bitcoin Cash (BCH)
 • Live prijs
  €396.01
 • 24 uur%
  -4.42%
 • Marktkapitalisatie
  €7.50 B
 • Volume
  €2.05 B
 • Beschikbaar aanbod
  18.92 M BCH
 • Rang
  22

Bitcoin Cash (BCH) kopen

De prijs die je van BCH kan vinden op deze pagina is ook waar je Bitcoin Cash mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈 Binance -> grootste internationale exchange, meeste cryptomunten
 • 🥉 Litebit -> Nederlands met veel keuze uit munten

Bitcoin Cash euro koers

Bitcoin Cash (BCH)-EUR: Livekoers van Bitcoin Cash in Euro’s.

Bitcoin Cash koers euro is €396.01 met een totale markt kapitalisatie van €7.50 B. De koers is -4.42% omlaag veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Bitcoin Cash in Euro (en andere munten). Ook kan je de Bitcoin Cash grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Bitcoin Cash te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Bitcoin Cash koers.

Live dollar Bitcoin Cash koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Bitcoin Cash (BCH) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Bitcoin Cash (BCH) dollar koers.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen Bitcoin Cash

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Bitcoin Cash met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Bitcoin Cash koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Bitcoin Cash moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Bitcoin Cash echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Bitcoin Cash gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Bitcoin Cash en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.