Cardano (ADA) Koers Euro €0.2498 EUR - ADA prijs verwachting

ADA koers euro, Live ADA EUR prijs, ADA Marketcap, ADA kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel Cardano (ADA) waard is in Euro. Vind de Cardano-Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de Cardano euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. Cardano kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

 • cardano
  Cardano (ADA)
 • Live prijs
  €0.2498
 • 24 uur%
  3.29%
 • Marktkapitalisatie
  €8.76 B
 • Volume
  €191.86 M
 • Beschikbaar aanbod
  35.05 B ADA
 • Rang
  9

Cardano (ADA) kopen

De prijs die je van ADA kan vinden op deze pagina is ook waar je Cardano mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

 • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
 • 🥈 Coinmerce -> Grote Nederlandse exchange, veel keuze
 • 🥉 Litebit -> Nederlands met veel keuze uit munten

Cardano euro koers

Cardano (ADA)-EUR: Livekoers van Cardano in Euro’s.

Cardano koers euro is €0.2498 met een totale markt kapitalisatie van €8.76 B. De koers is 3.29% omhoog veranderd in de afgelopen 24 uur.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van Cardano in Euro (en andere munten). Ook kan je de Cardano grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om Cardano te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de Cardano koers.

Live dollar Cardano koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de Cardano (ADA) koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de Cardano (ADA) dollar koers.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische prijzen Cardano

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van Cardano met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Cardano koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor Cardano moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en Cardano echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties Cardano gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van Cardano en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.