koers euro, Live EUR prijs, Marketcap, kopen

Op Coinkoers.nl kan je zien hoeveel () waard is in Euro. Vind de -Euro koers en zie hoeveel de munt kost. Naast de euro wisselkoers vind je ook de grafiek, market kapitalisatie volume en het beschikbare aanbod. kopen? Ook dat vind je op deze pagina.

Er is iets mis met de URL

() kopen

De prijs die je van kan vinden op deze pagina is ook waar je mee kan kopen. Afhankelijk van de exchange kan dit net verschillen. Interessante exchanges om bij te kijken zijn:

  • 🥇 Bitvavo -> Nederlands en erg goedkoop (iDeal mogelijkheid)
  • 🥈Finst -> Goedkoopste, Nederlands & crypto bundels
  • 🥉Coinmerce -> Grote Nederlandse exchange, veel keuze

euro koers

()-EUR: Livekoers van in Euro’s.

Op Coinkoers.nl vind je de live koers van in Euro (en andere munten). Ook kan je de grafiek bekijken, tot een paar jaar terug. Is het tijd om te kopen? Bepaal dat zelf aan de hand van de grafiek. Bekijk deze pagina goed om op de hoogte te blijven van de koers.

Live dollar koers grafiek

Onderstaande grafiek toont de () koers in Dollar $. Zie de historische koers van 1 dag, week, maand en jaar. Live updates van de () dollar koers.

Historische prijzen

Onderstaande tabel toont de historische prijzen per dag van met het volume en de totale marktkapitalisatie.

Iets mis met URL

omrekenen naar Euro met calculator

Met onderstaande rekentool kan je makkelijk je aantal () omrekenen naar euro’s.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

0 Bitcoin (BTC)
=
0 EUR

koers verwachting

Wat de komende jaren nog gaat betekenen voor moet natuurlijk nog maar blijken. In 2021 lijken cryptocurrencies en echt doorgebroken, ook bij het bredere publiek. Mochten meer en meer mensen en instanties gaan gebruiken, dan is de verwachting natuurlijk wel dat de prijs stijgt. Simpel geval van vraag en aanbod.

Veel mensen denken (of hopen) dat de totale marktkapitalisatie van en alle munten nog maar net begonnen is met groeien. Wat dat betreft zou je als voorspelling kunnen hebben dat crypto nog een paar keer over de kop gaat. Maar het kan natuurlijk ook zomaar weer afgelopen zijn. Het is en blijft vooralsnog speculeren op een koers verwachting, dus een getal kan je moeilijk erbij zetten.